[stunnel-users] SSH connection problems inside stunnel

David BERCOT debian at bercot.org
Thu Mar 12 17:59:08 CET 2015


Le Thu, 12 Mar 2015 15:38:56 +0100,
debian at bercot.org a écrit :
> Le 2015-03-12 15:30, Peter Pentchev a écrit :
> > On Thu, Mar 12, 2015 at 01:28:53PM +0100, debian at bercot.org wrote:
> >> Hello,
> >> 
> >> I've installed a stunnel between my laptop and my server (both in 
> >> Debian
> >> SID) [v5.06-2].
> >> 
> >> Here is my client stunnel.conf :
> > [snip]
> >> 
> >> The server one :
> > [snip]
> >> 
> >> And my .ssh/config :
> > [snip]
> >> 
> >> At home (I use tinyproxy to test), everything is OK. At work, with
> >> a "true"
> >> proxy, sometimes I can connect (but I'm quickly disconnected), 
> >> sometimes I
> >> can't...
> >> I've watch the logs but find nothing.
> >> 
> >> Do you have any idea ? Something to look in the logs ?
> > 
> > Hi,
> > 
> > You may be seeing the problem described in Debian bug #771241 -
> > https://bugs.debian.org/771241 - which was actually fixed in later
> > upstream versions of Stunnel, but I haven't got around to adding
> > the fix to the Debian package yet :(  Sorry about that, I'll see
> > what I can do to prepare an updated package within the next couple
> > of days.
> > 
> > G'luck,
> > Peter
> 
> Well, if it's a bug, it's good news for me ;-)
> I've seen there is a patch : 
> 17-upstream-POLLRDHUP-handling-error-fix.patch
> It is only for the client ?
> Do you know if I can apply it ?
> 
> Thank you.
> 
> David.

Well, I've compiled the last version (5.11) on the client side.
I will test it tomorrow in order to verify that everything is OK.

Thank you.

David.


More information about the stunnel-users mailing list