[stunnel-users] Stunnel process die-off halfway

PinLee_Su at azuretech.com.sg PinLee_Su at azuretech.com.sg
Mon Oct 25 12:46:33 CEST 2004

I have downloaded and installed the stunnel-4.05.exe together with the
libssl32.dll and libeay32.dll from stunnel.org.
I am able to start the stunnel without problem. however after the a while
the process die-off automatically. check the event log in the windows
(using Windows XP), it gives error msg as "Faulting application
stunnel-4-05.exe, version, faulting module libssl32.dll, version, fault address
I would appreciate if anyone can help me on this?
many thanks in advance!

"Azure Technologies is the IT solutions provider of Hutchison Whampoa
Limited and a member of Hutchison Global Communications Holdings Limited."

The message is for information purposes only and is not intended to create
legally binding relations.  The shareholders, directors and management of
Azure Technologies and any of its group companies accept no responsibility
and accordingly shall have no liability to any party whatsoever with
respect to the contents of this message.  This message (including any
attachments) is intended only for the use of the addressee(s) named above.
It may contain information that is PRIVILEGED and CONFIDENTIAL and should
not be read, copied or otherwise used by any other person.  If you are not
the intended
recipient, please erase all copies of the message (including attachments)
and notify us immediately.

More information about the stunnel-users mailing list