[stunnel-users] [EXTERNAL] Re: Stunnel connection issue?

Eric S Eberhard flash at vicsmba.com
Mon Jul 9 23:05:21 CEST 2018


Exactly.  Eric


Eric S Eberhard
VICS (Vertical Integrated Computer Systems)
Voice: 928 567 3529
Cell    : 928 301 7537  (not reliable except for text or if not home)
2933 W Middle Verde Rd
Camp Verde, AZ  86322


-----Original Message-----
From: stunnel-users [mailto:stunnel-users-bounces at stunnel.org] On Behalf Of
Peter Pentchev
Sent: Thursday, July 05, 2018 5:47 AM
To: Spies, Will <Will_Spies at comcast.com>
Cc: stunnel-users at stunnel.org
Subject: Re: [stunnel-users] [EXTERNAL] Re: Stunnel connection issue?

On Thu, Jul 05, 2018 at 11:41:18AM +0000, Spies, Will wrote:
> Thanks for the quick response. The client is an Echo Show device and 
> there is no log. It is an RTSP connection and my backend (behind
> Stunnel) is Live555ProxyServer.  I read somewhere there is some bug 
> related to MSIE that closed the connection like this and the fix is to 
> use TIMEOUTclose=0 which I did but this did not help. This is the 
> earlier (startup) portion of my log:

Hi,

Unfortunately, without more information about what the client doesn't like
about the established connection, I don't think there is anything more I can
help you with :(  You *might* try playing with stunnel's cipher settings
(OpenSSL options), on the off chance that the client is somewhat confused
and offers for negotiation a cipher or something that it later realizes it
cannot support... but that would be really weird.

G'luck,
Peter

--
Peter Pentchev  roam@{ringlet.net,debian.org,FreeBSD.org} pp at storpool.com
PGP key:        http://people.FreeBSD.org/~roam/roam.key.asc
Key fingerprint 2EE7 A7A5 17FC 124C F115  C354 651E EFB0 2527 DF13




More information about the stunnel-users mailing list