[stunnel-users] Updating stunnel 5.43 to 5.44 fails on Win7prof(32)

tagtraeumer tagtraeumer at turboprinz.de
Thu Dec 14 21:11:12 CET 2017


Hello,
I did try updating stunnel 5.43 to 5.44 on a Win7prof (32bit) system, but it
fails...

Log before update (v5.43):
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: stunnel 5.43 on x86-pc-msvc-1500 platform
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: Compiled/running with OpenSSL 1.0.2m-fips  2
Nov 2017
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: Threading:WIN32 Sockets:SELECT,IPv6
TLS:ENGINE,FIPS,OCSP,PSK,SNI
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: Reading configuration from file stunnel.conf
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: UTF-8 byte order mark detected
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: UI not supported by engine #1 (capi)
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Engine #1 (capi) initialized
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: FIPS mode disabled
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Compression enabled: 2 method(s)
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Initializing service [HostEurope_SMTPs]
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Loading certificate from file: stunnel.pem
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Certificate loaded from file: stunnel.pem
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Loading private key from file: stunnel.pem
2017.12.14 20:46:39 LOG6[main]: Private key loaded from file: stunnel.pem
2017.12.14 20:46:39 LOG4[main]: Service [HostEurope_SMTPs] uses
"verifyChain" without subject checks
2017.12.14 20:46:39 LOG4[main]: Use "checkHost" or "checkIP" to restrict
trusted certificates
2017.12.14 20:46:39 LOG5[main]: Configuration successful

Log after 5.44 update:
Pls refer to screenshot at:
https://imgur.com/hCOKES7 
"Invalid configuration file"
errno: (*_errno())
stunnel.conf:65: ["name"]: Failed to initialize TLS

How to solve this issue?

Thx + regards!



More information about the stunnel-users mailing list