[stunnel-users] Hangs when connecting -- advice pls

Dave Gradwell davegradwell at yahoo.co.uk
Fri Sep 23 07:32:27 CEST 2016


Hello,

> On 22 Sep 2016, at 00:51, Małgorzata Olszówka <gosia at olszowka.net> wrote:
> Could  you try to use the standard configuration (with the [service_name] section and the accept option) in both configuration files? In order to exclude the possible influence of launchd.

This works (thanks!).
Now just to figure out what's going wrong between launchd and Stunnel.
Any thoughts appreciated..

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>Disabled</key>
	<false/>
	<key>StandardErrorPath</key>
	<string>/Users/dave/Desktop/stunnel-test/receiver-error.log</string>
	<key>StandardOutPath</key>
	<string>/Users/dave/Desktop/stunnel-test/receiver-out.log</string>
	<key>Label</key>
	<string>com.stunnel.test</string>
	<key>ProgramArguments</key>
	<array>
		<string>/Users/dave/Desktop/stunnel-test/stunnel</string>
		<string>/Users/dave/Desktop/stunnel-test/stunnel-receiver.conf</string>
	</array>
	<key>inetdCompatibility</key>
	<dict>
		<key>Wait</key>
		<false/>
	</dict>
	<key>Sockets</key>
	<dict>
		<key>Listeners</key>
		<dict>
			<key>SockServiceName</key>
			<string>874</string>
			<key>SockType</key>
			<string>stream</string>
			<key>SockProtocol</key>
			<string>TCP</string>
		</dict>
	</dict>
</dict>
</plist>






More information about the stunnel-users mailing list