[stunnel-users] Missing pid from log file since ~5.19

Michal Trojnara Michal.Trojnara at mirt.net
Mon Sep 14 18:41:15 CEST 2015


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA256

On 14.09.2015 18:27, Philippe Anctil wrote:
> After upgrading to stunnel 5.19 I noticed the log file no long
> reports the pid of stunnel processes. Instead I find the constant
> string [0].

https://www.stunnel.org/static/stunnel.html
The option name is logId.

> I am using fork mode. My syslog is defined as local6.debug and 
> stunnel.conf contains debug=local6.info.

You are right.  The default log id type (sequential) does not work
with fork threads.  Why do you use fork threads?  Just don't do it.

Mike
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://www.enigmail.net/

iQIcBAEBCAAGBQJV9viqAAoJEC78f/DUFuAUpVAP/iidhNZJqgF5/L7rHm9cLwjq
r2Lo+iey92bndM9TrQagX2TQK/YVHaeijUEqKz0HGIMP6I+zd7h2Wv14VZ9UHd0R
sQlnyMMNdCRVTE1x1g9p0qxG3AG1c0DZTg4P9b9RDYtdzm94LktR3mygd5Il3m3M
iaEOZAcxPHKB0FpYYsT3biBp0pqtWhRnUnfaF+/Ef5HP6KuQnk5pXVZuwcGI0iJ7
YgraxPdLK9Yqg0kBVyXNmqk0chpeenjpSTk+gRE4n4QOgkCo6/H7PXcX1XGl+Uub
FB3CQQZNGg+S22Ciru3UnP/mmuQQxyonTl+4yuRTLgwc0KlMIHpPYUMRnAw1TgwN
8qi3WL8xyJ4QV9tTk4lQJbRTfaZwLMVEiZiAwPl79ZJ1KBj8t2FLcbpquMM2K6uV
Rj3ArEzu+1JV2P5j2MJqztfIeWdE/rAYuu7xbBjnrqwVrTrcVz2uoKO988tCbKoG
+2dfU7BiN7H6I33o4LcqOX7EMPEX2mSNCYrcnULwTvIStNUJgbVJt8FizfrfDp9+
ujNHlLbD++rDrsyIGQdgnVb/tXDLiyucEV5Sn0hSTQ9/lSBNlF4l7//Lsi8x5ZGJ
uSFfZq04LWz940y1/1+0mvJgNvSiBRM/ozjIpwQw9R+Z6vauvjYc4Owh8DkLvR8j
W3kXBOqh4jnAdVewSQD3
=6vUS
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the stunnel-users mailing list