[stunnel-users] SSH connection problems inside stunnel

Peter Pentchev roam at ringlet.net
Thu Mar 12 15:30:16 CET 2015

On Thu, Mar 12, 2015 at 01:28:53PM +0100, debian at bercot.org wrote:
> Hello,
> I've installed a stunnel between my laptop and my server (both in Debian
> SID) [v5.06-2].
> Here is my client stunnel.conf :
> The server one :
> And my .ssh/config :
> At home (I use tinyproxy to test), everything is OK. At work, with a "true"
> proxy, sometimes I can connect (but I'm quickly disconnected), sometimes I
> can't...
> I've watch the logs but find nothing.
> Do you have any idea ? Something to look in the logs ?


You may be seeing the problem described in Debian bug #771241 -
https://bugs.debian.org/771241 - which was actually fixed in later
upstream versions of Stunnel, but I haven't got around to adding
the fix to the Debian package yet :(  Sorry about that, I'll see what
I can do to prepare an updated package within the next couple of days.


Peter Pentchev  roam at ringlet.net roam at FreeBSD.org p.penchev at storpool.com
PGP key:        http://people.FreeBSD.org/~roam/roam.key.asc
Key fingerprint 2EE7 A7A5 17FC 124C F115  C354 651E EFB0 2527 DF13
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 819 bytes
Desc: Digital signature
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20150312/790d694f/attachment.sig>

More information about the stunnel-users mailing list