[stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start on restart.

John Smith java.dev.mtl at gmail.com
Mon Sep 22 21:45:41 CEST 2014


Only using IP address also

On 22 September 2014 15:41, <josealf at rocketmail.com> wrote:

>
> I checked my stunnel.con file and I find I'm not using dns names, only IP
> addresses. That's probably the reason it works on my side. If you are using
> dns names, most likely we need to add the dnscache service as a
> prerequisite.
>
> You may want to open an elevated command prompt and try:
>
> sc config stunnel depend= dnscache
>
> Then reboot to see what happens
> ------------------------------
> *From: * John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
> *Date: *Mon, 22 Sep 2014 11:40:43 -0400
> *To: *Jose Diaz<josealf at rocketmail.com>
> *Cc: *<stunnel-users at stunnel.org>
> *Subject: *Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start
> on restart.
>
> Elasticsearch. But it's stunnel itself that won't start. The stunnel
> service shows as started, but no logs are produced. Once I stop stunnel
> service and start it again the logs shows up. Also stunnel with Automatic
> Delayed start works fine.
>
> On 22 September 2014 11:34, <josealf at rocketmail.com> wrote:
>
>> John.
>>
>> Looks fine to me. Same configuration works in my Windows 7 64 bits. I
>> have no access to Windows Server 2008 R2, but I would expect it to work the
>> same.
>>
>> What are you securing with stunnel?... Perhaps the service you are
>> securing is starting after stunnel?
>>
>>
>> ------------------------------
>> *From: * John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
>> *Date: *Mon, 22 Sep 2014 11:09:21 -0400
>> *To: *Jose Diaz<josealf at rocketmail.com>
>> *Subject: *Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start
>> on restart.
>>
>> SERVICE_NAME: stunnel
>>         TYPE               : 110  WIN32_OWN_PROCESS (interactive)
>>         START_TYPE         : 2   AUTO_START
>>         ERROR_CONTROL      : 1   NORMAL
>>         BINARY_PATH_NAME   : "C:\Program Files (x86)\stunnel\stunnel.exe"
>> -service -install
>>         LOAD_ORDER_GROUP   :
>>         TAG                : 0
>>         DISPLAY_NAME       : Stunnel SSL wrapper
>>         DEPENDENCIES       : TCPIP
>>         SERVICE_START_NAME : LocalSystem
>>
>> On 22 September 2014 11:02, John Smith <java.dev.mtl at gmail.com> wrote:
>>
>>> After reboot?
>>>
>>> On 22 September 2014 10:11, <josealf at rocketmail.com> wrote:
>>>
>>>>
>>>> Interesting. Please execute
>>>>
>>>> sc qc stunnel
>>>>
>>>> And post the output.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> -----Original Message-----
>>>> From: John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
>>>> Sender: "stunnel-users" <stunnel-users-bounces at stunnel.org>
>>>> Date: Mon, 22 Sep 2014 09:54:10
>>>> To: Michal Trojnara<Michal.Trojnara at mirt.net>
>>>> Cc: <stunnel-users at stunnel.org>
>>>> Subject: Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start on
>>>>         restart.
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> stunnel-users mailing list
>>>> stunnel-users at stunnel.org
>>>> https://www.stunnel.org/cgi-bin/mailman/listinfo/stunnel-users
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20140922/27cc1740/attachment-0001.html>


More information about the stunnel-users mailing list