[stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start on restart.

josealf at rocketmail.com josealf at rocketmail.com
Mon Sep 22 21:41:30 CEST 2014


I checked my stunnel.con file and I find I'm not using dns names, only IP addresses. That's probably the reason it works on my side. If you are using dns names, most likely we need to add the dnscache service as a prerequisite.

You may want to open an elevated command prompt and try:

sc config stunnel depend= dnscache

Then reboot to see what happens

-----Original Message-----
From: John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
Date: Mon, 22 Sep 2014 11:40:43 
To: Jose Diaz<josealf at rocketmail.com>
Cc: <stunnel-users at stunnel.org>
Subject: Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start on restart.

Elasticsearch. But it's stunnel itself that won't start. The stunnel
service shows as started, but no logs are produced. Once I stop stunnel
service and start it again the logs shows up. Also stunnel with Automatic
Delayed start works fine.

On 22 September 2014 11:34, <josealf at rocketmail.com> wrote:

> John.
>
> Looks fine to me. Same configuration works in my Windows 7 64 bits. I have
> no access to Windows Server 2008 R2, but I would expect it to work the same.
>
> What are you securing with stunnel?... Perhaps the service you are
> securing is starting after stunnel?
>
>
> ------------------------------
> *From: * John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
> *Date: *Mon, 22 Sep 2014 11:09:21 -0400
> *To: *Jose Diaz<josealf at rocketmail.com>
> *Subject: *Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start
> on restart.
>
> SERVICE_NAME: stunnel
>         TYPE               : 110  WIN32_OWN_PROCESS (interactive)
>         START_TYPE         : 2   AUTO_START
>         ERROR_CONTROL      : 1   NORMAL
>         BINARY_PATH_NAME   : "C:\Program Files (x86)\stunnel\stunnel.exe"
> -service -install
>         LOAD_ORDER_GROUP   :
>         TAG                : 0
>         DISPLAY_NAME       : Stunnel SSL wrapper
>         DEPENDENCIES       : TCPIP
>         SERVICE_START_NAME : LocalSystem
>
> On 22 September 2014 11:02, John Smith <java.dev.mtl at gmail.com> wrote:
>
>> After reboot?
>>
>> On 22 September 2014 10:11, <josealf at rocketmail.com> wrote:
>>
>>>
>>> Interesting. Please execute
>>>
>>> sc qc stunnel
>>>
>>> And post the output.
>>>
>>>
>>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: John Smith <java.dev.mtl at gmail.com>
>>> Sender: "stunnel-users" <stunnel-users-bounces at stunnel.org>
>>> Date: Mon, 22 Sep 2014 09:54:10
>>> To: Michal Trojnara<Michal.Trojnara at mirt.net>
>>> Cc: <stunnel-users at stunnel.org>
>>> Subject: Re: [stunnel-users] Stunnel as windows service doesn't start on
>>>         restart.
>>>
>>> _______________________________________________
>>> stunnel-users mailing list
>>> stunnel-users at stunnel.org
>>> https://www.stunnel.org/cgi-bin/mailman/listinfo/stunnel-users
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20140922/b99f205c/attachment-0001.html>


More information about the stunnel-users mailing list