[stunnel-users] Issue with -quiet option (Windows 2000 Server SP4)

Michal Trojnara Michal.Trojnara at mirt.net
Mon Jul 25 21:12:03 CEST 2011


I highly appreciate your success story.  Can you please elaborate on  
the "OK message box"?  What is the message?  Is there a way I could  
reproduce this problem?

Best regards,

Wiadomość napisana w dniu 2011-07-25, o godz. 18:19, przez rtr purchase:

> Hello,
> Thank you for STunnel. I've been using BLAT command line mailer for  
> years at a client's site to send system status messages to me.  
> Recently the client switched to ATT's SSL protected email. Blat does  
> not support SSL. STunnel to the rescue. I started with ver. 4.39. I  
> wanted to start and stop the STUNNEL service via script commands but  
> found that the -quiet switch did not suppress the OK message box  
> consistently. This naturally stopped the script from continuing.  
> This was true of both the -start and -stop functions but was more of  
> an issue with the -stop function.
> While looking through the documentation to see what I might be doing  
> wrong, I saw that 4.40 was released (the day after I downloaded  
> 4.39). 4.40 has the same issue with the -quiet switch but the  
> addition of the -exit switch allowed me to start and stop STUNNEL  
> without running it as a service. Great timing!
> I had tested my scripts using a Windows 7 machine where they  
> functioned as expected. It was only when I moved them to the  
> client's Windows 2000 Server (SP4) that this issue appeared.
> _______________________________________________
> stunnel-users mailing list
> stunnel-users at stunnel.org
> http://stunnel.mirt.net/mailman/listinfo/stunnel-users

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: PGP.sig
Type: application/pgp-signature
Size: 194 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20110725/e8493648/attachment.sig>

More information about the stunnel-users mailing list