[stunnel-users] stunnel-4.50 on Nexus S android

Jason Haar Jason_Haar at trimble.com
Tue Dec 13 21:45:13 CET 2011

Hi there

I'm trying out the stunnel android binary from 4.50 on a rooted 2.3.6
Android, mapping localhost port 80 to a remote client-cert protected
ActiveSync server. It crashes after a client makes a connection. Here's
the "debug = 7" logs

2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: Private key loaded
2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: SSL options set: 0x00000004
2011.12.14 07:44:55 LOG6[8738:2949960768]: SSL context initialized
2011.12.14 07:44:55 LOG5[8738:2949960768]: Configuration successful
2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: Option SO_REUSEADDR set on
accept socket
2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: Service ActiveSync bound to
2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: Service ActiveSync opened FD=5
2011.12.14 07:44:55 LOG7[8738:2949960768]: Created pid file
2011.12.14 07:44:59 LOG7[8738:2949960768]: Service ActiveSync accepted
FD=6 from
2011.12.14 07:44:59 LOG7[8738:1525312]: Service ActiveSync started
2011.12.14 07:44:59 LOG7[8738:1525312]: Option TCP_NODELAY set on local

...[I do "telnet 80" ]
2011.12.14 07:44:59 LOG5[8738:1525312]: Service ActiveSync accepted
connection from
Segmentation fault

Any ideas how to debug this? I basically grabbed a working config off my
Linux laptop and moved it over (different paths of course), so I assume
the binary is missing something?


Jason Haar
Information Security Manager, Trimble Navigation Ltd.
Phone: +1 408 481 8171
PGP Fingerprint: 7A2E 0407 C9A6 CAF6 2B9F 8422 C063 5EBB FE1D 66D1

More information about the stunnel-users mailing list