[stunnel-users] Reg:libwrap is not working with stunnel 4.34

Jose Alf. josealf at rocketmail.com
Tue Nov 9 14:28:09 CET 2010


Did you read Section "Running stunnel with TCP wrappers" in Stunnel FAQ?

AFAIK, there is no libwrap=yes directive. You enable libwrap for your service in 
/etc/host.allow file. In this case it should be something like



From: mohan raj <eshmoh at gmail.com>
To: stunnel-users at mirt.net
Sent: Fri, October 29, 2010 5:40:44 AM
Subject: [stunnel-users] Reg:libwrap is not working with stunnel 4.34

     I successfully cross compiled the Stunnel version 4.34 with OpenSSL version 
1.0.0a for arm-linux.i want to use this stunnel with my own application which 
will communicate with outer world through LAN or GPRS.currently i am testing 
stunnel with telnet application.Its working fine.I am able to telnet to arm 
board through SSL enabled telnet terminal software.Now i want restrict the 
access.so i used the /etc/hosts/allow and /etc/hosts.deny files with my chrroot 
directory as "/".but stunnel is not at all cared about libwrap service.its not 
checking those files.if i give libwrap=yes in stunnel.conf file its says 
"specified option name is not valid here".i compiled stunnel with the option 
--enable-libwrap and gave the libwrap lib also through LDFLAGS.here with i 
attached my stunnel version information file, stunnel .conf file also.i think 
its due to configuration???still i don`t know what to do???so please guys help 
me out.

Thanks & Regards

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20101109/034b0eb8/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list