[stunnel-users] Bugs

Jan.Haering at rz-kiru.de Jan.Haering at rz-kiru.de
Wed Nov 14 14:31:51 CET 2007

i tried both, another path and forward slashes and it does not work. The following message still appears:
c:\Programme\stunnel\logs\stunnel.log: Broken pipe (32)
Unable to open output file: c:\Programme\stunnel\logs\stunnel.log

What happens if you start the Service over "stunnel.exe -start"? Do you get the same message?

Best Regards


Von: Gonzalo Diethelm [mailto:gonzalo.diethelm at diethelm.org] 
Gesendet: Montag, 12. November 2007 15:22
An: Häring, Jan (KIRU)
Cc: stunnel-users at mirt.net
Betreff: Re: [stunnel-users] Bugs

A wild guess: is it truncating your "Program Files" path? I don't know what it is called in German, but "c:\Programme\stunnel" looks too short to me. Try using quotes, short path names and/or forward slashes instead of bakslashes.

Best regards.

On Mon, 2007-11-12 at 09:32 +0100, Jan.Haering at rz-kiru.de wrote: 

	The second Bug appears also with full specified path. There will be a problem in Version 4.2x > 4.21 to find the log, because this message is not be logged the log-file, only in the Icon log which is not available in 4.21.
	2007.11.12 08:43:20 LOG3[2696:2700]: c:\Programme\stunnel\logs\stunnel.log: Broken pipe (32)
	2007.11.12 08:43:20 LOG3[2696:2700]: Unable to open output file: c:\Programme\stunnel\logs\stunnel.log
	Best Regards
	-----Ursprüngliche Nachricht-----
	Von: stunnel-users-bounces at mirt.net [mailto:stunnel-users-bounces at mirt.net] Im Auftrag von Michal Trojnara
	Gesendet: Freitag, 9. November 2007 22:25
	An: stunnel-users at mirt.net
	Betreff: Re: [stunnel-users] Bugs
	Jan.Haering at rz-kiru.de wrote:
	> 1. In Version 4.21:
	> No Taskbar Icon is displayed when the service starts. Although the 
	> taskbar ist set in config file (taskbar = yes).
	It's not a bug.  It's a feature.  Any object (icon, window, etc.) displayed by a service may be exploited by a local user to gain privileges of this user (in this case usually LocalSystem).
	> 2. In probably all Versions (I have testet 4.18, 4.20 and 4.21) If i 
	> started the service over Start -> Programm Files -> stunnel -> Service 
	> Start (stunnel -start) no log files are written. If i start the 
	> service over services.msc from Windows or "sc start stunnel" log files are written.
	> The icon log displayed the following message in version 4.18 and 4.20
	> 2007.11.09 09:41:03 LOG3[2396:2400]: stunnel.log: Broken pipe (32)
	> 2007.11.09 09:41:03 LOG3[2396:2400]: Unable to open output file:
	> stunnel.log
	Did you try to specify full file path (e.g. c:\stunnel.log)?
	Best regards,
	stunnel-users mailing list
	stunnel-users at mirt.net

Gonzalo Diethelm
gonzalo.diethelm at diethelm.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20071114/61fcc31c/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list