[stunnel-users] Static Version Built?

Kevin A. McGrail kevin.mcgrail at thoughtworthy.com
Wed Mar 15 19:26:29 CET 2006

That would be my guess but the last time I wanted static binaries was
Redhat 2.1 on a DEC Alpha-based machine, sorry.

-----Original Message-----
From: stunnel-users-bounces at mirt.net
[mailto:stunnel-users-bounces at mirt.net] On Behalf Of Hal Vaughan
Sent: Wednesday, March 15, 2006 1:25 PM
To: stunnel-users at mirt.net
Subject: Re: [stunnel-users] Static Version Built?

On Wednesday 15 March 2006 13:04, Kevin A. McGrail wrote:
> Do you have static libraries in your SSL lib or just shared libraries?

> i.e. libssl.a (static) and libssl.so (dynamic) or just one or the 
> other?
> Have you tested with ldd?
> For example, on my machine, I get this showing me I'm linking 
> dynamically.
> ldd /usr/sbin/stunnel
>         libutil.so.1 => /lib/libutil.so.1 (0x40023000)
>         libpthread.so.0 => /lib/i686/libpthread.so.0 (0x40027000)
>         libnsl.so.1 => /lib/libnsl.so.1 (0x4003b000)
>         libdl.so.2 => /lib/libdl.so.2 (0x40050000)
>         libssl.so.2 => /lib/libssl.so.2 (0x40053000)
>         libcrypto.so.2 => /lib/libcrypto.so.2 (0x40080000)
>         libc.so.6 => /lib/i686/libc.so.6 (0x42000000)
>         /lib/ld-linux.so.2 => /lib/ld-linux.so.2 (0x40000000)
> Regards,

Yes, I'm getting the same thing, so it's linking to the shared
libraries, even though in the cases I've checked, I have the static

stunnel-users mailing list
stunnel-users at mirt.net

More information about the stunnel-users mailing list