FW: [stunnel-users] stunnel on HP-UX

Stephen Tanner stanner at leeclerk.org
Tue Jun 7 15:05:04 CEST 2005

I forgot to make sure this went to the list.
-----Original Message-----
From: Stephen Tanner 
Sent: Tuesday, June 07, 2005 8:36 AM
To: 'Jan Meijer'
Subject: RE: [stunnel-users] stunnel on HP-UX

Negative, the private key is not protected with a passphrase.  If I use
the startup script to start stunnel and syslog-ng manually, everything
works.  But on boot stunnel does not seem to properly establish a
connection, and I must stop it and restart it to resolve the issue.


-----Original Message-----
From: Jan Meijer [mailto:jan.meijer at surfnet.nl] 
Sent: Tuesday, June 07, 2005 3:08 AM
To: Stephen Tanner
Cc: stunnel-users at mirt.net
Subject: Re: [stunnel-users] stunnel on HP-UX

On Tue, 31 May 2005, Stephen Tanner wrote:

> I'm running stunnel on a HP-UX 11.11 system so that I can securely
> transfer logs with syslog-ng.  I have stunnel and syslog-ng both
> starting in rc2.d at S537.  Every time I have rebooted the server I
> a broken pipe as if stunnel is having an issue establishing a tunnel,
> and I am forced to restart stunnel and syslog-ng.  Are there any
> specific daemons that need to be running before stunnel starts?  I'm
> trying to avoid having this start too late, so that I don't miss logs
> some daemons.

There are no specific daemons that need to run.  Network is practical
DNS resolving if that's needed.  To rule out the obvious: you would not 
have protected your stunnel private key with a passphrase would you?



More information about the stunnel-users mailing list