<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1"><meta name=Generator content="Microsoft Word 15 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        mso-fareast-language:EN-US;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
span.EstiloDeEmail17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        mso-fareast-language:EN-US;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=PT-BR link="#0563C1" vlink="#954F72"><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>Hi fellows.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Im from Brazil and Im trying to use Stunnel as a TLS proxy in a bed test environment. Im using a traffic generator from Ixia (Breakingpoint).<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>The bed test is:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>|-------------------| 6.0.0.1 |-------------------|9.0.0.1  9.0.0.2|--------------------|7.0.0.2 |--------------------|<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>| Client 6.0.0.2 |>>>>>>>>>>>>| Stunnel Client|>>>>>>>>>>>>>>>>>>| Stunnel Server|>>>>>>>>>>>>>>>>>> | Server 7.0.0.2 |<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>|-------------------|  ens224 |-------------------|ens192 ens224|--------------------|ens192  |--------------------|<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Im capturing the packets in all 3 points so I can see exactly what is happening.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I tested without transparent proxy and worked fine.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I test with transparent = source with the additional conf bellow in both Stunnel and worked fine as well.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>iptables -t mangle -N DIVERT<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>iptables -t mangle -A PREROUTING -p tcp -m socket -j DIVERT<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>iptables -t mangle -A DIVERT -j MARK --set-mark 1<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>iptables -t mangle -A DIVERT -j ACCEPT<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>ip rule add fwmark 1 lookup 100<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>ip route add local 0.0.0.0/0 dev lo table 100<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal>echo 0 >/proc/sys/net/ipv4/conf/lo/rp_filter<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>iptables -t nat -A PREROUTING -i ens224 -p tcp --dport 80 -j DNAT --to-destination 6.0.0.1:8080<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I tested transparent = destination with several modification from the config bellow without success. No conf delivery packets with 7.0.0.2:443 on the Stunnel Client ens192 via 9.0.0.1 to be accept on Stunnel server 9.0.0.2:443.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>/sbin/iptables -I INPUT -i ens192 -p tcp --dport 8080 -j ACCEPT<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>/sbin/iptables -t nat -I PREROUTING -p tcp --dport 443 \<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> -i ens192 -j DNAT --to-destination 9.0.0.1:443<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Any help to show me what is wrong would be appreciated.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Thanks in advanced,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Luis Monteiro<o:p></o:p></span></p></div></body></html>