[stunnel-users] Problem with Stunnel 5.31 and Openssl 1.0.2g

Jose Alf. josealf at rocketmail.com
Wed Mar 2 21:32:33 CET 2016

CentOS and RedHat at the same version level are mostly indistinguishable. Do the this:

1. run ldd /path/to/your/stunnel on each system and compare the output. 
2. Compare the logs of the two systems.
You may be linking to different openssl in each system. If you can see the culprit, you may want to post your sanitized output.

    On Wednesday, March 2, 2016 1:10 PM, Carter Browne <cbcs at comcast.net> wrote:

 I have a confusing problem I cannot figure out:

I have two systems: one Redhat 5.10 x86, the other CentOs 5.10 x86
I compiled openssl version 1.0.2g on both systems I compiled
stunnel 5.31 on both systems In both cases, this was updating older
working verions of openssl and stunnel. On the Redhat system I used
gcc44 On the CentOS system i used gcc4.1

The CentOS system works as before. On the Redhat system all self
signed certificates are rejected.

As I only use self-signed certificates to identify a set of known
hosts, this is a problem for me. I tried various verify optios (2 3
4) both nothing changed.

Any idea on how to fix this problem.  What information can I
provide you with to help?

Thanks, Carter

Carter Browne
cbrowne at cbcs-usa.com

stunnel-users mailing list
stunnel-users at stunnel.org

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20160302/d0f4f40d/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list