[stunnel-users] (no subject)

Eric Poythress epoythress at airhygiene.com
Tue Sep 1 06:11:29 CEST 2015

I am having some issues with getting Stunnel to work for my application. I'm using a logger that is able to email out alarms but it is not encrypted. I have Stunnel on the PC that connects to the logger. Both are able to see each other just fine but I have the following error in the log:

Service [SMTP Outgoing] needs authentication to prevent MITM attacks

I only want mail to go out and on the logger side of things my only inputs are SMTP Server, Use SMTP Authentication check box, Username, Password and Port.

Any help or suggests would be greatly appreciated.

Thank you,
Eric Poythress
Test Manager

1600 West Tacoma Street
Broken Arrow, Oklahoma  74012
[Description: Air Hygiene Office - email signature]

Direct - (918) 994-4171
Fax - (918) 307-9131
Mobile - (573) 587-0226
Toll Free - (888) 461-8778

virtual tour Air Hygiene: http://host.newspin360.net/airhygiene/
e-mail:  epoythress at airhygiene.com<mailto:epoythress at airhygiene.com>
website: www.airhygiene.com<http://www.airhygiene.com/>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20150901/3be837e1/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3115 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20150901/3be837e1/attachment.jpg>

More information about the stunnel-users mailing list