[stunnel-users] issue with stunnel forwarding

David d_nazary at yahoo.com
Thu Jan 29 19:48:18 CET 2015


I am trying to configure stunnel on a bridge server which needs to use ssl to talk to 3 others servers. below is my conf file:  ; ***************************************** Example SSL server mode services
[ xyz ]
accept=10.10.10.74:9908
connect= 127.0.0.10:1040
transparent = source[ hp ]
accept=10.10.10.218:9904
connect=127.0.0.10:1041
transparent = source[ sql]
accept=10.10.10.214:59053
connect=127.0.0.10:1042
transparent = source when I run the stunnel GUI start I get following message: [ ] No limit detected for the number of clients
[.] stunnel 5.10 on x86-pc-msvc-1500 platform
[.] Compiled/running with OpenSSL 1.0.1l 15 Jan 2015
[.] Threading:WIN32 Sockets:SELECT,IPv6 TLS:ENGINE,FIPS,OCSP,PSK,SNI
[ ] errno: (*_errno())
[.] Reading configuration from file stunnel.conf
[ ] GUI message loop initialized
[.] UTF-8 byte order mark detected
[ ] Enabling support for engine "capi"
[ ] Initializing engine #1 (capi)
[ ] Engine #1 (capi) initialized
[.] FIPS mode disabled
[ ] Compression disabled
[ ] Snagged 64 random bytes from C:/.rnd
[ ] Wrote 1024 new random bytes to C:/.rnd
[ ] PRNG seeded successfully
[!] Line 62: "transparent = source": Specified option name is not valid here[!] Server is down what am I missing here?  thanks! nazja2015
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20150129/294fad20/attachment-0001.html>


More information about the stunnel-users mailing list