[stunnel-users] Centos 6.6 Final stunnel-4.29-3.el6_6.1.x86_64 - options set problem SSLv3

Sebastian Ochsenk├╝hn s.ochsenkuehn at munich-network.net
Thu Jan 29 11:58:24 CET 2015

Hi Mike,

thanks for your fast response, but I think there is a big issue.

The latest version that is available in the CENTOS 6 Base Repo is "stunnel-4.29-3.el6_6.1.x86_64"  - In this version the SSLv3 is disabled by default, but there is not option to enable it.

I hope you understand my situation :-)

Von: stunnel-users <stunnel-users-bounces at stunnel.org> im Auftrag von Michal Trojnara <Michal.Trojnara at mirt.net>
Gesendet: Donnerstag, 29. Januar 2015 11:44
An: stunnel-users at stunnel.org
Betreff: Re: [stunnel-users] Centos 6.6 Final stunnel-4.29-3.el6_6.1.x86_64 - options set problem SSLv3

Hi Sebastian,

My documentation describes the latest version of stunnel.  For an old version please refer to the appropriate manual page distributed with the specific version you're using.


On 29.01.2015 11:40, Sebastian Ochsenk├╝hn wrote:


I have a big problem with the new stunnel version on CentOS 6.6 (stunnel-4.29-3.el6_6.1.x86_64) that is available in the CentOS base repository.

You describe in your documentation that SSLv3 is disabled by default.  -> OK for me, but I need SSLv3 and the option with -NO_SSLv3 is not working?!

PS: this is also not working with -NO_SSLv2 option.

options = -NO_SSLv3 = NOT Working

option = NO_SSLv3 = Working.

Currently i have installed an older version, where the SSLv3 protocoll is not disabled by default.

Is there anything that I'm doing wrong?

Thanks and Regards,


stunnel-users mailing list
stunnel-users at stunnel.org<mailto:stunnel-users at stunnel.org>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20150129/57166704/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list