[stunnel-users] Disable SNI in stunnel win32 version

Lilienberg, Daniel () daniel.lilienberg at volvocars.com
Tue Mar 5 14:22:44 CET 2013

I want to use my Apache as a secure proxy (where Stunnel adds the SSL layer).
With SNI enabled, I must send all hosts I want to connect to which is impossible ?

This is for internet proxy usage, so all sites on Internet must be available through the proxy.

It worked fine before SNI.

From: Brian Wilkins [mailto:bwilkins at gmail.com]
Sent: den 5 mars 2013 14:14
To: Lilienberg, Daniel ()
Subject: Re: [stunnel-users] Disable SNI in stunnel win32 version

Does this help?


On Tue, Mar 5, 2013 at 8:10 AM, Lilienberg, Daniel () <daniel.lilienberg at volvocars.com<mailto:daniel.lilienberg at volvocars.com>> wrote:

In my local vmware setup im using Apache with mod_ssl on the server side and Stunnel on client side to make a secure proxy. Im using Chrome as webbrowser to connect locally to the apache which bounces me to internet.

In my setup everything worked with the older Stunnel 4.3x, but when you upgraded to a newer Openssl it enabled SNI and now its broken.

Can I disable SNI in any way or so I need to recompile stunnel with an older OpenSSL package ?
Im running on Win32.

stunnel-users mailing list
stunnel-users at stunnel.org<mailto:stunnel-users at stunnel.org>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20130305/a196620e/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list