[stunnel-users] Getting Stunnel working with Verizon.net SMTP

Steve Marvin smarvin at pobox.com
Wed Jun 12 16:56:19 CEST 2013

I use the following successfully, but I am connected directly so I don't know if that is the problem:

smtp:   outgoing.verizon.net:465
pop:    incoming.verizon.net:995

On Tue, 11 Jun 2013 20:12:19 -0700, Gary Kuznitz  wrote:

>I can't seem to connect with email at Verizon.net SMTP.   I  can connect with POP3.

>The Stunnel.log shows:
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: stunnel 4.56 on x86-pc-msvc-1500 platform
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: Compiled/running with OpenSSL 1.0.1e-fips 11 
>Feb 2013
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: Threading:WIN32 Sockets:SELECT,IPv6 
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: Reading configuration from file stunnel.conf
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: FIPS mode is enabled
>2013.06.11 19:27:04 LOG5[3752:2524]: Configuration successful

>I have IPv6 turned off in my network settings.

>The Stunnel.conf looks like this:
>output = stunnel.log
>cert = stunnel.pem
>options = NO_SSLv2
>client = yes
>accept = 11014
>connect = pop.verizon.net:995
>delay    = yes

>client = yes
>accept = 11015
>connect = smtp.verizon.net:465
>delay    = yes

>I do not have SSL turned on in my email client.  
>The log from my email client looks like this:

>--- Tue, 11 Jun 2013 16:38:55 ---
>Connect to 'localhost' port 10115, timeout 60.
>16:38:56.897 15: Peer connect failure (the host has refused the connection).

>The Verizon account is FIOS.  I am not connected directly to the Verizon ISP.
>I can't send email without SSL.

>Does anyone have any idea how I can get this working?


>Gary Kuznitz
>stunnel-users mailing list
>stunnel-users at stunnel.org

More information about the stunnel-users mailing list