[stunnel-users] Getting Stunnel to Work Under Windows 7 64-bit

Thomas Eifert kxkvi at lavabit.com
Wed Jun 13 20:41:36 CEST 2012


Are you running Stunnel as a service or an app under Windows 7?

I'm unable to run it as a service without running into a host of user 
interface issues.  However, it runs terrifically as an app for me.

I did a search to see if I could find any information on why the
service has issues. I didn't find all that much, but I did stumble
upon the following comment about services in general, which I found 

"They run in an entirely different console starting with Vista. As a
result of running in a different console, services cannot interact
with the desktop. So essentially there is no direct UI support. You
typically have to code a sibling UI application that does run as a
normal program and uses some mechanism (named pipes for example) to 
communicate with the service."



On 6/11/2012 8:54 AM, Brian Wilkins wrote:
> I should note that I have been running stunnel 4.45 on Windows 7 since
> Oct-2011 with no problems whatsoever. It has been running non-stop on
> Windows 7 to this date with no problems. I have not upgraded to the
> latest because I have not been able to have time to test the FIPS
> changes with my configuration yet.
> Brian
> _______________________________________________
> stunnel-users mailing list
> stunnel-users at stunnel.org
> http://stunnel.mirt.net/mailman/listinfo/stunnel-users

Attention: This message and all attachments are private and may contain 
information that is confidential and privileged. If you received this 
message in error, please notify the sender by reply email and delete the 
message immediately.

More information about the stunnel-users mailing list