[stunnel-users] core dump when running stunnel on Arm based board

ning ji ningji at hotmail.com
Sun Dec 16 04:24:44 CET 2012

actually problem starts from 4.53.
1. build and run 4.52 is fine2. 4.53 crashes3. setup gdb, as long as i connect to target, it says cannot access memory 0.    after i set breakpoint at main() in stunnel.c, it get seg fault signal when i hit "continue" in gdb.
panic ...

From: ningji at hotmail.com
To: stunnel-users at stunnel.org
Date: Sat, 15 Dec 2012 15:43:09 +0000
Subject: [stunnel-users] core dump when running stunnel on Arm based board

Hi everyone, i'm new to this.
got a task to update stunnel from 4.52 to 5.00b1.
1. ./configure --host arm-none-linux-gnueabi --target   arm-none-linux-gnueabi --prefix=      i compared the makefile with the one in our 4.52 code base, same.
2. build with     make -C stunnel CROSS_COMPILE=arm-none-linux-gnueabi- ARCH=arm
3. scp to ARM board, run without arugments, core dump.    (the line number might be different as i was putting printfs. but as long as it enters parse_commandline, it crashes)
    [New LWP 867]Cannot access memory at address 0x70797263(gdb) bt#0 parse_commandline (name=0xbefdce29 "/opt/ultra/config/stunnel.conf", parameter=0xbefdce48 "-version") at options.c:1940#1 0x0003ba04 in main_configure (arg1=0xbefdce29 "/opt/ultra/config/stunnel.conf", arg2=0xbefdce48 "-version") at stunnel.c:199#2 0x0003bd44 in main_unix (argv=<optimized out>, argc=<optimized out>)at stunnel.c:135#3 main (argc=3, argv=0xbefdcd24) at stunnel.c:110my question is, it crashed when just entering parse_commandline( ),the 2 arguments look fine to me.How could this happen ?Many thanks ! 		 	   		  

stunnel-users mailing list
stunnel-users at stunnel.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20121216/59545b5d/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list