[stunnel-users] exclusively TLS

Richard Kotal info at waplikace.cz
Mon Jul 17 08:09:38 CEST 2006


I had the same problem. I solved this problem. You must download my patch:

http://www.aolserver.cz/, or http://www.aolserver.cz/download/stunnel-4.15_patch.tgz

Richard Kotal

info at waplikace.cz


/> I need to talk to a server that is requiring pure TLS. It seems that
> STUNNEL always starts with SSL. How do I get STUNNEL to start the client
//> //side conversation with TLS?
//> /
/> // 
//> //John Moehrke
//> //Enterprise Security Architect
//> //GE Healthcare 
//> //T 262 293 1667
//> //W126 N7449 Flint Road, Suite 200, Menomonee Falls, WI 53051
//> / <http://stunnel.mirt.net/mailman/listinfo/stunnel-users>/John.Moehrke at med.ge.com <http://stunnel.mirt.net/mailman/listinfo/stunnel-users> <mailto:John.Moehrke at med.ge.com <http://stunnel.mirt.net/mailman/listinfo/stunnel-users>> 
//> //www.gehealthcare.com <http://www.gehealthcare.com/> 
//> //What I may see or hear in the course of the treatment or even outside of
//> //the treatment in regard to the life of men, which on no account one must
//> //spread abroad, I will keep to myself, holding such things shameful to be
//> //spoken about.  (One Portion of the Hippocratic Oath - Hippocrates, circa
//> //400 B.C.)

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.stunnel.org/pipermail/stunnel-users/attachments/20060717/41d44d2d/attachment.html>

More information about the stunnel-users mailing list